Vittringsapportering – Dag 4

Vi har haft ett par dagars paus ifrån vittrings-träningen, så det här passet är direkt följande på det i förra blogginlägget. Jag utrustade mig med en medhjälpare som hanterade alla köttbullar, för att vara säker på att Squid inte letade efter köttbullelukten. Det gick bra, hon verkade inte störd av att pinnen inte längre stank köttbulle, utan markerade min doft ändå. Passet var totalt under 3 minuter, men hon verkar ändå lite trött på slutet. Jag borde nog köra ännu kortare pass. Kanske fyra repetitioner per pass och två pass om dagen. På slutet frös hon kort mot fel pinnar, även om det fortfarande var väldigt tydligt när hon väl hittade rätt. Det gillar jag inte riktigt, men jag ska se om kortare pass gör att jag slipper det beteendet nästa gång. Jag ska nog också flytta ut pinnarna på gräset, nu tror jag att hon kan söka på linjen utan att behöva väggen som avgränsning.

3 svar på ”Vittringsapportering – Dag 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.