Kurser

Vi håller många olika typer av kurser och utbildningar, både på hemmaplan och hos externa uppdragsgivare. Just nu håller vi också flera onlinekurser, där du kan delta hemifrån och träna när det passar dig. Hör av dig till oss om du har frågor om våra kurser. Ibland dyker det också upp kurser med kort varsel och anmälan via Facebook. Håll koll på vår Facebooksida!

Kursplan

Anmälan till kurser

Anmälan till våra kurser är bindande och görs via formulär på hemsidan om inget annat anges. När du har anmält dig till en kurs ska du få ett mail som bekräftar din plats på kursen inom några dagar. Faktura och mer information kommer via mail innan kursstart.

Förberedelser

Vi får ibland frågor om hur man kan förbereda sig inför kurs hos oss. Om du vill förbereda din hund inför kursen finns det några saker du kan göra: För det första – lek med din hund. Få din hund intresserad av dragkamp ihop med dig, för på våra kurser lägger vi stor vikt vid leken. För det andra – träna din hund till att frivilligt gå in i sin bur och slappna av där, hundarna kommer att pausa i bur under kursen. För det tredje – uppmuntra initiativ din hund tar spontant, på våra kurser bygger vi på hundens egeninitiativ. Låter det svårt? Ta det lugnt, på våra grundkurser behöver din hund inte kunna någonting och vi hjälper dig att komma igång. Det här är bara tre tips till dig som vill tjuvstarta lite. Ett annat sätt att förbereda sig är att läsa igenom artiklarna på den här hemsidan och surfa runt lite i bloggen.

Boende

Tyvärr har vi inte plats att erbjuda boende under våra kurser. Det finns dock flera trevliga och hundvänliga alternativ i närheten av oss. Här kommer några förslag:

Vi har ofta plats för tält eller husvagn på gården. Hör av dig till oss om du är intresserad av det när du ska gå kurs här.

Lunch m.m.

Vi bjuder på kaffe och te under kursen. Lunch tar du med dig själv. Du får gärna låna frys, kylskåp, microvågsugn och liknande i vårt kök. Om du behöver handla finns det både Coop och ICA i Fjugesta. Det tar ungefär fem minuter att köra dit från oss.

Anmälan

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande