Running Contacts Online

Instruktörer: Fanny Gott och Cecilia Svensson

Kursen går i en privat grupp på Facebook. Där kommer du att få en egen tråd där du lägger ut filmer på din träning. Du får obegränsat med feedback under kursen och vi hjälper dig genom alla steg i träningen.

Vi anpassar metod efter varje ekipage, men vi är noga med att hunden har bra fokus framåt, springer på ett avslappnat sätt och känner sig trygg på balansbommen. Om du vill vara med på kursen måste du vara lösningsorienterad och beredd att anstränga dig för att göra träningen så tydlig och rolig som möjligt för hunden. Det innebär ofta att du behöver sänka balansbommen och sedan höja den i små steg samt använda en extra liten planka för att ta bort kanten mellan balansen och marken.

Du behöver också kunna filma, redigera och lägga upp din träning på ett bra sätt. En mobiltelefon (gärna på ett litet stativ), ett redigeringsprogram (ex. iMovie till iPhone) och ett YouTube-konto är allt du behöver.

Vi tar in nya deltagare den första dagen i varje månad. Man betalar för en månad i taget och kan välja inför varje ny månad om man vill fortsätta, sluta eller ta en paus. Pris per månad är 750 kronor och kan betalas via Swish (123 231 79 07) eller per faktura. Samma pris för deltagare med hund som för observatörer.

Anmäl dig här eller kontakta Fanny/Klickerklok på Facebook

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande