Avancerad Handling Online

Är du sugen på roliga handlingsutmaningar, inspiration i träningen och en gemenskap att utvecklas i? I den här onlinekursen får du färdiga banor och kombinationer med moderna och spännande utmaningar. Du får olika varianter att köra på varje kombination och pushas att prova olika alternativ. Vi tittar på vad som är den snabbaste varianten för just er och hur du kan spara sekunder på banan genom träning, handling och motivation.

Du kommer att få en ny uppställning med bana och kombinationer varannan vecka under kursen. Som deltagare med hund får du skicka in obegränsat med filmer som du lägger ut på YouTube och delar i din tråd i gruppen. Du får snabb feedback och förslag på vad du kan träna på vidare.

Kursen passar för dig som har kommit en bit på väg och har tränat in och satt ihop olika handlingstekniker. Självklart anpassar vi svårighet och längd på kombinationer efter nivå och motivation. Det kommer att vara kontakfältshinder och slalom med i kombinationerna, men det går att dela upp och stå över dem om du inte vill träna.

Den här kursen kan du starta i början av varje månad. Om du till exempel anmäler dig under augusti får du tillgång till kursen första september.

Pris deltagare: 1 månad 1000 kr/mån (boka 3 månader i rad för 2500 kr).
Observatör: 320 kr/mån

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande