Träningstips #11 – Tävlingsträna mycket

Vikten av tävlingsträning kan vi inte understryka nog. Att kunna gå in under tävlingsmässiga förhållanden och belöna mitt under lydnadsprogrammet, eller till exempel belöna kontaktfälten på agilitybanan, är ovärderligt. Nu har du chansen på riktigt bra tävlingsträning!

Den 3 augusti flyttar vi till vårt nya hus i Fjugesta, ca 30 minuter från Örebro (karta). Vi vill väldigt gärna lära känna aktivt hundfolk i närheten och bjuder därför in till två träningstävlingar, en i agility och en i lydnad. Vi hoppas att du vill komma och träffa nya människor, samtidigt som du får chans att träna både dig och hunden i en tävlingssituation.

Träningstävling agility onsdag den 12 augusti klockan 18. En hoppbana och en agilitybana på klass II-nivå. Belöna så mycket du vill under loppet och träna fritt inom maxtiden. Berätta för oss om du vill ha någon särskild störning eller hjälp. Glöm inte att ange vilken storleksklass du startar i. Kostnad: 50 kronor för båda loppen.

Träningstävling lydnad onsdag den 26 augusti klockan 18. Alla klasser. Belöna så mycket du vill i ringen och berätta för oss om du vill ha något särskild störning eller hjälp. Glöm inte att ange vilken klass du vill starta i när du anmäler dig. Kostnad: 50 kr per hund och klass.

Du anmäler dig här

Vi hoppas att någon vill hjälpa oss att sprida informationen till klubbar och privatpersoner i Örebro-trakten. Här finns en annons i pdf-format som du kan skriva ut och sätta upp på klubben (skriv gärna en kommentar om du hjälper till, så bjuder vi på startavgiften på träningstävlingen för dig).

12 svar på ”Träningstips #11 – Tävlingsträna mycket

  1. Skriver ut några annonser på måndag och sätter upp på BK och lite andra ställen. Kul!!!

  2. Jag ska genast boka i kalendern och givetvis tipsa på min klubb, tror ju inte att fler är intresserade men måste ju göra reklam.
    Camilla

  3. Åh jag vill också träningstävla 🙁 Synd att det fortfarande är långt bort. Kom till Skövde och hälsa på! Jag vill gå kurs kurs kurs. Klara har uttryckligen förmedlat att hon saknar paddkäften… 😉 Planerar ni någon helgkurs till hösten?

  4. Tyvärr krockade era träningstävlingar med ”riktiga” tävlingar jag anmält till MEN jag tänkte säga att jag gärna kommer en annan gång! Och att jag är mycket nöjd med att ni flyttar närmare! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.