Ännu mer film!

Idag kom solen och vi kunde filma lite. Egentligen hade jag med kameran till inomhusträning igår för att filma Pi. Tyvärr var batterierna slut när vi försökte filma. Tyvärr för att Pi var i storform igår, men kändes trött och oengagerad idag. Kanske har det blivit lite mycket träning det senaste, kanske kroknade hon lite när jag försökte utmana henne uthållighetsmässigt igår, kanske är hon bara morgontrött. Här kommer i alla fall lite film från dagens träning. Hon kan mycket bättre än så…

Shejpa var på bättre humör och fick lite slalomutmaningar. Hon är inte speciellt uthållig ännu och man ser att tempot går ner mot slutet. Jag är väldigt nöjd med hennes utveckling i slalom, hon börjar få både fart och säkerhet trots att vi inte har tränat så mycket det senaste.

Jag glömde göra reklam för en kurs igår: Grundkurs för tävlingshunden har vi också i form av en helgkurs här hemma den 3-4 maj. Det blir en liten grupp och möjlighet till mycket individuellt upplägg. Se mer på kurssidorna eller skicka ett mail till mig.

7 svar på ”Ännu mer film!

  1. Pi ser jättefin ut, tycker jag. Det blir säkert ett första pris. 😀
    Har du bra tips på uthållighetsövningar?
    Välkommen till Växjö i morgon.

  2. Hei Fanny! Takk for tips på bloggen, skal begynne med klossen idag når jeg kommer hjem fra skolen, samt rute med musematte bak. Har aldri trent utg. stilling ved bruk av kloss før, så det blir spennende.

    Kjekt å følge med på bloggen din, blir virkelig kjempemotivert til å trene selv 🙂 (i tillegg til å få mange gode tips på hvordan å trene)

  3. Vilken grym fart hon har Shejpa! Jag förstår varför du har börjat med egen löpträning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.