Video på Win

Idag tränade jag lite med Epic och Win. De fick väl fem pass var och jag filmade allt jag gjorde med Win. Videoklippen var på totalt 12 minuter, dvs. 2-3 minuter per pass. Jag har försökt klippa ner träningen till en treminutersfilm som du kan titta på här:

Vi varierar träningen mellan handlingsövningar där Win får lära sig var mitt kroppsspråk betyder, och hinderkunskap – till exempel slalom och hoppande.

Om du vill komma igång med agilitygrunder, eller är intresserad av att utveckla din agilityträning och -handling så finns det fortfarande platser kvar på agilitylägret i sommar. Passar både för nybörjare och mer erfarna handlers, eftersom vi delar upp gruppen efter nivå när det behövs! Läs mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.