Pogue kl 2 i Fagersta

Under sterkt press ble jeg i desember overtalt til å melde på Pogue til lydighetskonkurranse kl 2 i Fagersta. Spørsmålet var om vi skulle rekke å bli klare i tide.

De siste to ukene visste jeg at vi ikke skulle bli helt ferdige med alt, blant annet innkallingen med stå og ruta som langt ifra var stabile. Men Pogue har bra utholdenhet og har konkurransetrent tilstrekkelig til å trives i konkurransesituasjonen. Og det mener jeg er det aller viktigste: at hunden får en positiv opplevelse i lydighetsringen.

Pogue presterte akkurat så bra som jeg har trent han. Det han kunne gikk bra, og det som ikke var ferdig, var ikke ferdig. Jeg er veldig fornøyd med Pogues innsats og det var hyggelig at mange som la merke til den lille glade hunden. Han er en skikkelig lykkepille:) Jeg er også veldig fornøyd med å ha nådd målsetningen om opprykk til klasse 3 slik at vi nå kan konsentrere oss om bruksen i vår og sommer + kose oss med nye øvelser.

Her kommer film med karakterer og kommentarer (tusen takk til Fredrik som filmet).Jeg får også passe på å gratulere Simen og Oliver med seier og opprykk til kl 2 i Bergen og Siv og Kry med seier og førstepremie under elitedebuten på Sørlandsappellen. Jeg gleder meg til fortsettelsen med begge to!

28 svar på ”Pogue kl 2 i Fagersta

  1. Grattis, vad duktiga ni är! Och vad hemskt superdupergullig Pogue är =D Nästan så man blir så inspirerad att man vågar anmäla sig själv till start i ettan i vår…men huvva jag vågar nog inte än…

  2. Grattis Thomas!!
    Må si dere virkelig står på!
    Skulle ønske jeg kunne de videoen, men får den ikke opp i bloggen og finner den ikke på Youtube!!

    Store seiersklemmer fra meg! 🙂

  3. Vet inte om det bara är jag som har det här ”problemet”. Just den här filmen går igång direkt jag klickar upp bloggen och hela sidan hänger sig väldigt ofta (99% av gångerna jag går in), vilket aldrig har hänt tidigare. Men det kanske bara är hos mig det ”jäklas” 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.