Lydnadsklass III – Rutan

Samma sak mer rutan som med inkallningen – bra huvudmoment, lite mer svajig avslutning… Squid har haft sådan fart till rutan att jag har haft svårt att få stopp på henne i tid. De senaste dagarna har jag jobbat lite med target i rutan för att få henne att tänka mer stopp. Det känns lite som en quick fix som kanske inte håller i längden. Allra helst hade jag velat att hon var bättre på stoppkommandot ”snu”, men det är hon inte riktigt. Nu bromsar hon lite de sista metrarna innan rutan, men det är mycket bättre än att hon hamnar bakom rutan… Mest jobb måste jag lägga på inkallningen. Squid tycker att det är svårt att förstå att hon ska springa runt mig och komma in på vänster sida om jag inte tittar tydligt över den axeln.

4 svar på ”Lydnadsklass III – Rutan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.