Fotgående i ny miljö

Idag har vi varit inne i Örebro för demonstration och miljöträning. Wilco var supercool i den stökiga miljön och skaffade många nya vänner, både tvåbenta och fyrbenta. Så här fint kunde han posera ihop med de andra hundarna som var med oss:

Wilco coolEfter miljöträningen fick han vila lite i bilen medan vi tränade lydnad med de vuxna hundarna. Sedan tog jag ut honom en sväng för träning i ny miljö. Han var ibland lite nyfiken på gräsänderna som sprang runt i parken, men för det mesta vara han väldigt uppmärksam och duktig! Det här är första passet med fotgående sedan de jag la ut i bloggen här om dagen. Tyvärr blev filmen oskarp av någon anledning:

I det andra passet försökte jag fokusera på att han ska vara rak när han får belöningen. Jag ger belöningsignalen och påbörjar belöningen när han går efter mig med kontakt, men han får inte godbiten ur handen förrän han är rak. Då berömmer jag och ger honom godiset. Det blev en del lirkande i början, men jag tror att han börjar fatta!

Imorgon och resten av helgen är det valpläger här hemma. Det ser vi verkligen fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.