Wilco lär sig fotgående

Tiden går så fort och jag har inte alls fått tränat så mycket med Wilco som jag hade tänkt mig. Han är en väldigt lättsam och trevlig valp, och när vi väl får tid att träna så lär han sig läskigt fort. Ofta förstår jag inte hur han kan koppla så otroligt fort. Idag påbörjade jag fotgående-träningen med honom. Tycker att det är jättekul att få film på första gången vi gör någonting, så det såg jag till att få idag. Här kommer vårt allra första pass med fotgående:

Efter en tupplur på köksgolvet provade vi igen:

Sedan tränade vi på att det är trevligt att stå i rätt position vid vänstersidan, och att man får godis så länge man bara håller den positionen:

Så skoj att träna honom! Jag ska verkligen försöka hitta mer tid till det i veckan som kommer.

7 svar på ”Wilco lär sig fotgående

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.