Stoppa mördandet!

Det är sällan jag skriver om någonting som inte har med hund att göra här. Men nu är det krissituation och vi kan inte stillasittande titta på när barnen i Gaza bombas ihjäl utan möjlighet att fly. Månadens hjälte är den norska läkaren Mads Gilbert som jobbar dag och natt för att försöka lappa ihop skadade civila i Gaza. Lyssna på vad han har att säga om kriget:The ultimate tragedy is not the oppression and cruelty by the bad people but the silence over that by the good people.

Martin Luther King, Jr

5 svar på ”Stoppa mördandet!

  1. Det är verkligen fruktansvärt och inte nog med att ingen stoppar dessa bombningar man tycker det är helt ok också. Är det inte dags att världen sätter ner foten mot Israel nu.

  2. Så flott at du tar opp det forferdelig grusomme som skjer på Gaza i bloggen din! Hva kan vi som sitter hjemme i trygge, fantastiske Norge gjøre? Forslag noen?

  3. Har lyssnat på den norske läkaren på radio idag och det är bara att lyfta p hatten för honom. Själv är jag jäkligt trött på alla ursäkter varför man måste bomba dessa människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.