Föreläsning med Maria Hagström!

Bli en bättre tävlingsförare

Vad behövs egentligen för att lyckas riktigt bra när det är dags för tävling? Det handlar mycket om att förbereda sig själv och hunden på bästa sätt genom rätt träning och planering för både hund och förare. Många olika faktorer spelar in och bli medveten om just dessa gör att man förbättrar sina möjligheter att nå upp till sin maximala kapacitet på tävling. Detta föredrag är för alla som tävlar eller är intresserade av att börja tävla.

Onsdag 28 januari klockan 18-21
Pris 300 NOK
Plats blir i Follo-området, olika beroende på deltagarantal.
Anmäl dig här

Maria Hagström är en enormt framgångsrik tävlingsförare som tävlar i lydnad och bruks. I år har hennes två år unga working kelpie Ylle tävlat SM i både lydnad och spår, samt representerat Sverige på Nordiska Mästerskapen i lydnad. Maria har massa intressanta tankar när det gäller träning och framför allt träning för tävling!

Bor du längre österut vill du kanske kolla in det här. Jag håller ett föredrag om shaping och tricks för Maria i mars.

6 svar på ”Föreläsning med Maria Hagström!

  1. Maria H svarar: ”Ja, eftersom tiden för teori under kursen är ganska begränsad så blir detta mer ingående. På kursen kommer vi bara att beröra ämnet!”

  2. Trude: Ja, det var en bra idé, det borde jag kanske göra 🙂 Har bara brist på någon riktigt bra lokal med plats för mycket folk och plats för demonstrationer med hundarna (en scen). Någon som har förslag?

  3. Enkelte skoler har store saler med scene og plass til mange mennesker, kanskje det hadde vært en ide? Vet ikke om det er lov til å ha hunder der da.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.