Skydda hunden i värmen

Jag vill tipsa om Silver Shade Mesh, som vi använder för att hålla våra hundar svala om de sitter i bilen eller väntar på sin tur på träning eller tävling. Materialet reflekterar solens strålar, samtidigt som det släpper igenom vinden. Resultatet blir svalare än i skuggan. I bilen blir det svalt och skönt om man öppnar sidodörrarna/fönstren och bakluckan och täcker över med dukarna. Dessutom räddar dukarna oss under sommaren och håller sovrummet svalt. Öppna fönster och dukar på utsidan gör att vi inte blir kokta. De stora dukarna är ca 1,8 x 3 meter (perfekt till sidorna på ett partytält) och de mindre är ca 1,8 x 2,1.

Vi har också täcken i samma material som gör att hundarna blir lite svalare under uppvärmning inför träning och tävling, eller om de måste vistas i solen när det är varmt. Om man doppar täcket i vatten blir det ännu svalare.

Vill du köpa dukar eller täcken inför sommarsäsongen kan du titta in här.

5 svar på ”Skydda hunden i värmen

  1. Jag köpte ju ett täcke till hundarna för ett par år sen och jag är SUPER-NÖJD!! Jätteskönt för dom som är svarta i pälsen och blir tok-varma i solen. Rekommenderar dom starkt!

    hälsningar Kicki, Buller & Aimee

  2. Maria: Jag har aldrig kollat temperaturen, det hade varit intressant att göra. Med öppna dörrar/fönster blir det kallare än i skuggan när hundarna sitter i bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.