My Dog – sista dagen

Sista dagen på My Dog är avklarad. Hopploppet var jag riktigt nöjd med, men det räckte bara till en femteplats. Det var många nollor och framför oss kom fyra nuvarande eller tidigare landslagshundar. Csilla, Djohs, Mascot, Soda, Shejpa och Alizé på samma sekund.

I agilityloppet banvandrade jag en lösning som krävde att jag var väldigt snabb. Planen var att köra för ytterligare en vinst. Tyvärr rev Shejpa när jag var lite sen in i serpentinen som jag sprang som tusan för att hinna. Då gick luften lite ur mig och Shejpa hamnade på a-hindret istället för i tunneln. Vi körde vidare och jag belönade gungbrädan.

Shejpa har haft bra attityd i alla lopp under helgen och jag är väldigt nöjd med vår insats! Topp 5 i 3 av 4 lopp, en seger och ett CACIAG. Jag ser fram emot den här säsongen och hoppas att jag kan lyckas att hitta rätt läge inför så många lopp som möjligt. Jag har också en massa tankar kring hur jag vill lägga upp träningen med Shejpa i år och det ska bli roligt att jobba med det.

Nu saknar jag mina andra hundar hemma. Tur att Thomas tar väl hand om dem. Squid har fått vara draghund i skidspåret idag och Epic har fått prova på sök. Det tyckte han var det roligaste han någonsin gjort. Jag kanske får släpa mig ut i sökskogen i vår.

6 svar på ”My Dog – sista dagen

  1. vad duktiga ni är 🙂 så bra att kika in här ibland när man behöver lite motivering. och så lär jag mig väldigt mycket!

  2. GRATTIS till alla era fina placeringar på mässan! Grymt bra jobbat! Jag försökte se er live, men hade ingen tur med det, så extra roligt att se filmerna! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.