Mer Squid-slalom

Det blev två timmar i ridhuset idag igen. Herregud, ridhusägarna kommer att bli miljonärer på alla timmar vi lägger på inomhusträning just nu. Mari med Squids kusin Micke är här, eftersom de ska gå agilitytränarutbildning i helgen, så vi bestämde oss för att träna lite idag också. Jag var sugen på att fortsätta med Squids slalomträning, och ge Shejpa ett kort pass med hoppteknik som stärker hennes fart och driv i svängar. Squid tycker att slalomträningen är jätterolig, men vi har verkligen fastnat på ingångarna från 10-11. Man ser på filmerna att hon verkligen tänker, men inte riktigt förstår. Eftersom det inte har blivit mycket bättre sedan igår, måste jag tänka om och komma på något nytt. Jag har flera alternativ, men jag ska låta henne vila över helgen (i alla fall när det gäller just det) och sedan ta beslut om hur vi ska gå vidare. Vi körde också lite hoppteknik och cirkelarbete, vilket gick jättebra! Nu laddar vi som tusan inför helgens agilitytränarutbildning. Det ska bli så roligt!

Här kommer en film på slalomträningen från idag:

Squid Weaving 2×2 from Fanny Gott on Vimeo.

4 svar på ”Mer Squid-slalom

  1. Ska bli spännande att se utvecklingen på kl 10-11. Kanske löser det sej med att det blir sommartid! 🙂 Tycker det är häftigt att se hur du utmanar Squid och ändå lyckas behålla en kanonattityd och föra beteendet snabbt framåt!

  2. hej! jag tycker det är så roligt att läsa din blogg om hur du går tillväga i träningen. jätte kul att se filmer också! ha en bra dag/bibbi å indra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.