Mer gratulationer…

Grattis till Erika och Noa (också tränarelever) till förstapris i lydnadsklass I. Noa var bara bäbis under förra årets tränarutbildning, men har nu blivit en stilig ung man.

Grattis till Thomas och Pavlov som tog sin första pinne (napp) i hoppklass I idag! De var felfria fram till sista hindret, som blev en vägran. Men i Norge kan man få pinne med fem fel, så Pavlov är numera husets högst meriterade agilityhund. Missy gjorde ett kanonlopp i hoppklass I. Snygga vägar, inga rivningar – men hoppade vid sidan av däcket (den var i alla fall ny…). Med Shejpa var nog jag lite för nervös och klantade mig i början och vågade inte låta henne jobba. Missade slalomingång för att jag överhandlade, fick lite okoncentration och liknande. Sista loppet (öppen hopp) var riktigt bra fram tills hon tog fel hinder. Med en stigande formkurva går det säkert bättre imorgon. Kontaktfälten satt där de skulle i alla fall och imorgon ska jag försöka hålla nerverna i styr.

3 svar på ”Mer gratulationer…

  1. Wow! Ingen riv på Missy og i tillegg fine veier! Så flink hun er blitt! Og så utrolig bra at alle feltene til Shejpa satt som de skulle! Det er jo det viktigste! Det andre kommer av seg selv! Gleder meg til å følge dere alle tre i konkurranser framover! 😀

    Gratulerer til Thomas og Pavlov igjen! Så utrolig gøy at alt sammen satt på første konkurranse! 😀 Dere har jammen blitt gode og på så kort tid! Gleder meg til fortsettelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.