Mellandag med vinterkyla

Idag åkte vi och tränade på Partille BK ihop med ett litet gäng från AoH. Det var en vacker, men svinkall vinterdag. Tänk att vintern kom nu. Jag var väl inte på världens bästa humör, trött och kall. Vi körde igenom elitprogrammet och en del saker gick fint, men jag kände mig ofokuserad och det smittade nog av sig på Missy. Jag trodde att jag skulle bli skitpeppad av att få en chans att göra om tävlingen två dagar senare (Missy har aldrig tävlat två gånger på en helg tidigare), men det har snarare varit lite svårt att ladda om. Vi körde en sväng förbi Kallebäck, där vi ska tävla imorgon och tittade på planerna. Verkar vara snö, med några bara fläckar. Vi körde lite fritt följ, dumruta och fjärrdirigering på agilityplanen. Imorgon ska jag jobba på att hålla fokus hela tiden, inte låta mig störas av missar och försöka samla poäng ända in i slutet, oavsett hur det har gått innan.

Shejpa är ju med mig också, men jag har inte skrivit så mycket om henne. Hos Anna fick hon några agilitypass och gick kanonbra! Jag blev riktigt inspirerad och började fundera på att anmäla till någon hoppklass i vår. Jag tränade väldigt flitigt tills jag stukade foten, men efter det har Shejpa mest fått springa i skogen. Det hjälpte nog lite på hennes fokus och driv, för hon var så kanonduktig i veckan. Vi körde en liten bana och jag blir glad över att känna att hon är så genomarbetad handlingsmässigt. Mindre kul var att jag provade Missy på samma bana, efter att ha varit så nöjd med henne när vi jobbade med one jump och svåra starter. Missy var katastrofal. Flankande, blindbytande, father-flickande… Vi har lång väg att gå innan vi ska köra banor igen.


Shejpa och Fonzie

1 svar på ”Mellandag med vinterkyla

  1. Senaste tävlingen såg jättebra ut! Gillar eran attityd! Nina och Malin är underbara coacher, du har gjort ett bra jobb med Nina;) Lycka till på tävlingen imorgon vi håller tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.