Lite agilityfilm

Tränade ihop med Karine idag. Började med gungbrädan och den var sååå mycket sämre idag, säkert bara för att jag tog med mig filmkameran. Klippte ihop en film, men det är inte direkt något fancy, ska försöka göra en bättre film efter helgen.

Sedan satte jag upp en bana och körde med Shejpa. Ville testa slalom, a-hinder och balansbom i bana. Förrutom lite strul i slalom (gick in i andra porten ett par gånger, förvånande med tanke på vinkeln) så gick det helt okej. Lyckades få bra kontaktfält på balansbommen trots att jag svängde henne två gånger på rad. A-hindret känns stabilt, hon går inte lika djupt längre, men det är bara bra, tror jag. Är helt nöjd så länge hon konsekvent träffar kontaktfältet på a-hindret, även om hon inte är så djup som på balansbommen. Filmen blev lite snurrig, men det mest går ju att se på om man får musik till 😀

7 svar på ”Lite agilityfilm

  1. Fy søren så flinke dere er! Gir meg enda over. Takk for filmen med vippa, det gav meg en ide om hvordan jeg kan trene inn den. Gleder meg til du skal starte i ag!

  2. Hej! Har aldrig skrivit tidigare, men kollar ofta in din blogg och dina artiklar för att få inspiration, är alltid lika intressant. Undrar, vilken låt är det du har i bakgrunden på agilityfilmen?

    Hälsningar Lena

  3. Lena: Trevligt att du gillar bloggen. Välkommen att kommentera mera 🙂 Låten heter (nog) ”I don’t wanna behave” och det är Dance Hall Crashers som gör den.

  4. Hellu! Det var en SINNSYKT kul leke mamma kjøpte til meg i går. Mamma sa til pappa at ”den er det da leeenge siden jeg har kjøpt. Har du ikke sett den før?” – men pappa gikk ikke på den gitt… Gleder meg til neste torsdag:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.