Hoppteknikkurs

Vill du komma igång inför tävlingssäsongen? Eller har du en ung hund som du vill sätta igång att träna? Har du specifika problem med hoppteknik? Eller vill du bara få maximalt ut av din hund? I februari kör vi igång hoppteknikkurs igen! Kursen går på tisdagskvällar och börjar med en teorikväll. Därefter följer 6 praktiska tillfällen med träning i ridhus. Läs mer här.

Jag har tränat hoppteknik med mina egna hundar i ridhuset idag. Jag har lite projekt att jobba med med alla tre. Igår var vi på agilityträning med klubben och jag tränade mest med Squid. Hon har verkligen blivit bättre på att jobba (och ta det lugnt) trots att det är många andra hundar runt henne som kör agility. Det läcker fortfarande lite ljud ibland, men hon kan vara lös i både passivitet, transporter och arbete och hon kan sitta stilla i starterna och fokusera på sitt eget. Däremot blir hon snabbt väldigt trött, vilket kanske inte är så konstigt.

Epic fick också vara med i hallen några gånger. Han fick träna på att sitta stilla, någon jaktinkallning, lite cirkelarbete och massor med lek. Till skillnad från sin storasyster verkar han inte bry sig om att andra kör agility runt honom. Han går upp lite i aktivitetsnivå när det händer mycket runt omkring och kan ha lite svårare att sitta helt stilla med tassarna till exempel, men han har inte en tanke på att lämna mig eller att stirra på de andra, så han kan lugnt vara lös trots massor med störningar. Fina valpen!

4 svar på ”Hoppteknikkurs

  1. Hejsan!
    Upptäckte att det stod olika datum på sommarens agilityläger, dels den 23-30juni på framsidan. Men sen när man gick in för att anmälsa sig så stod det 18 (eller någonting) juli. Blir det två läger eller har det bara blivit fel?
    MVH Eva-Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.