Home, sweet home

Nu är jag äntligen hemma igen! Solen skiner och vädret känns helt okej, trots att vi kommer från värmen i Florida. Jag har haft en del hemlängtan och det är härligt att vara hemma med Thomas och hundarna igen. Thomas har varit så duktig på att ta hand om Missy och igår kväll fick jag också se hur duktig Pavlov har blivit på slalom! När jag var i Florida höll Susan på med en film om slalominlärning med 2×2-metoden, där hon lånade en främmande hund och tränade den på 12 dagar. Thomas hade precis börjat prova på lite slalominlärning, så jag passade på att berätta för honom hur snabbt det bör gå att lära in. Ett misstag många gör är nog att man är kvar på samma nivå alldeles för länge. Till min stora glädje såg jag att Thomas hade tagit till sig av de tipsen och idag har Pavlov gått 6 pinnars slalom och klarar riktigt svåra ingångar. Thomas har inte tränat lika intensivt som Susan gjorde med hunden hon lånade, så jag vågar nästan påstå att Pavlov har lärt sig snabbare än den. Några av anledningarna är säkert att Pavlov får lov att jobba med sin vanliga husse, att han är van vid shejping och att han har stort självförtroende. Det ska bli kul att se Thomas jobba vidare med Pavlov och slalom!

Imorgon börjar vår tränarutbildning och jag hoppas att det fina vädret håller i sig. Jag ser verkligen fram emot att träffa våra deltagare och börja jobba med dem! Jag är alldeles pirrig i magen av förväntan och hoppas att det blir imorgon snabbt (men först måste vi städa, handla,fixa, planera och annat mindre skoj…)

5 svar på ”Home, sweet home

  1. Jag är också alldeles pirrig i magen! Det ska bli jättekul att träffa alla och att äntligen komma i gång med kursen. Vi ses imorn!

    /Erika

  2. Jeg gleder meg også veldig, men om formen er som i dag, må jeg nok tilbringe mye av helgen i horisontal stilling i en sovepose mens jeg ser dere andre trene 🙂 På kurs SKAL jeg uansett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.