Födelsedagar och vallning

Mina föräldrar har varit på besök i helgen och vi har firat Thomas och min mamma som fyllde 90 år tillsammans i helgen. Grattis! Mamma och pappa tog med sig Pi hem till Göteborg. Hon ska få bo där en stund och hjälpa till att fylla tomrummet efter Twiggy. Twiggys aska begravdes här på gården idag, det känns fint. Det har inte blivit så mycket hundträning, men dagen idag har mest handlat om vallning. Vid lunch åkte vi en sväng till Lekeberga gård och tittade på Fårfor Cup en stund. Vi hann se två hundar, bland annat vinnaren (bra timing!). När vi kom hem igen tränade vi Squid och Jen en stund. På kvällen har jag tittat på livesändningar från Amerikanska mästerskapen i vallning. Tänk vad fantastiskt det är med internet! Fler och fler mästerskap visas live på internet och kvaliteten blir bara bättre och bättre. Tävlingarna jag tittade på i kväll var nog lättare att se på datorn än som publik på plats. Nästa helg kan man se agility-VM via datorn, fast jag är glad att jag ska vara där på riktigt i alla fall! Vi avslutade kvällen med ett litet träningspass med valparna. Epic fick leka, träna cirkelarbete och lite nosduttar. Han är så charmig!

Här är en liten film från Squids träning idag. Inget speciellt spännande, men en inblick i hur träningen ser ut just nu:

2 svar på ”Födelsedagar och vallning

  1. SÅ snyggt vallat – blev lite gråtfärdig …
    Vi bor ju nästan grannar plötsligt! (Vårbo, Skagern, 30 min bort). Skulle vilja gå kurs med Nora (jaktkocker) och husse (som jagar storvilt) och lära oss fågeljakt med Nora. Något på gång? Privatträning är också intressant.

    Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.