Film på Squid, 17 veckor

Här kommer en liten film på Squid, 17 veckor. De två första klippen är från Bergen igår. I det första ligger hon bara och slappnar av i sin bur medan kursdeltagarna leker med sina hundar. Så låg hon mest hela helgen. I det andra klippet var tanken att visa hennes hemskt söta reaktion på ”gå-å-hälsa”. Hon blir sååå glad när hon hör de orden. De sista klippen är från idag, lite olika tricks och så som vi har jobbat på den senaste veckan. Sitta vackert (eller i alla fall slänga upp tassarna i luften), gömma nosen i tassarna och krypa. Till slut är det lite signalkontroll på olika handsignaler. I handflattan ska man nostutta, på handryggen ska man frysa näsan och om handen är knuten till en näve är det puppy yoga som gäller.

17 svar på ”Film på Squid, 17 veckor

  1. Snacka om att man känner sig helt B när man ser allt ni gör,Men det här ska Love absoulut få lära sig. Hoppas allt är bra med er i kylan.
    Beaglemaffian

  2. Tja, vid den åldern höll vi på att träna rumsrenhet och ”sitt”! Vad kan man säga? Jätteduktig! Tipsar alla jag känner om er hemsida!
    Hur mycket i tid tränar du henne per dag? Vad har du för godis?

  3. Pingback: Ännu mera shejpingkurs « Labradorerna Sabina och Freddie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.