Shapingkurs i Stockholm

Nu presenterar vi äntligen en shapingkurs i Stockholm för alla er som vill bli bättre på shaping! Shaping är en grundsten i vår träning, oavsett om vi tränar agility, lydnad, bruks eller bara vill lära in tricks för kroppskontroll och nöje. Vi är övertygade om att shaping är den snabbaste, mest effektiva och roligaste inlärningstekniken som finns. Med hjälp av shaping kan du lära din hund i princip vad som helst. Under kursen blir det mycket praktiskt arbete med egen hund och möjligheter att själv välja inriktning på shapingen. Den här kursen passar både dig som har höga tävlingsambitioner och för dig som bara vill utvecklas och ha kul ihop med din hund.
Deltagande hundar bör kunna ligga tysta i bur under kursen, eftersom vi är inomhus och kommer jobba i par. Burlekar är ett plus!

Fördelar med shaping:

 • Det är kul!
 • Hunden lär sig att hantera frustration och utebliven belöning
 • Tidig uthållighetsträning
 • Skapar stor kroppsmedvetenhet hos hunden
 • Lär hunden att själv ta ansvar för att tjäna belöningar
 • Du kan stärka hundens svaga sidor och påverka hundens aktivitetsnivå i träning
 • Nästan obegränsade möjligheter

Stockholm: 15-16 april Vi håller till i Djurgymnasiets inomhuslokal på på Trekantsv. 7 i Liljeholmen. Tid: 16-22 båda dagarna. Pris 2500 NOK

Anmäl dig här!

7 svar på ”Shapingkurs i Stockholm

 1. Hej!
  Låter kul. Jag undrar om man behöver ha några tidigare erfarenheter av shaping eller andra förkunskaper?

  Och vilka krav ställs på hunden? Vår Dexter t.ex. som fortfarande är ganska valpig vid sina snart 1,5 år.

 2. Nej, det krävs inga direkta förkunskaper, men hunden bör kunna ligga tyst i en bur under kursen eftersom vi är inomhus och kommer jobba i par.

 3. Hei Fanny!

  Håper at dette kurset også kommer å holdes her i Norge!! Det er flere av oss hundenerder som virkelig kunne tenke oss å få med oss dette, men som først og fremst ikke har råd til en weekend tur til Stockholm!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.