Berest 4-månadersvalp

Då var vi hemma igen efter två dagar med tränarutbildning i Bergen. Thomas har ju varit där sedan nyår, så jag och Squid tog flyget för att möta dem där. Det var första gången Squid flög i bur i bagagerummet och det var ju såklart lite nervöst. På flygplatsen var hon nog den snällaste hund jag någonsin haft med mig, gick fint bredvid bagagevagnen, låg ner när jag satt vid datorn och väntade (vi var där i väldigt god tid), lekte burlekar och tränade lite tricks. Precis innan jag skulle lämna henne la jag in två råa kalkonhalsar i buren, så när jag satte in henne i buren och gick tror jag inte ens att hon upptäckte att jag var borta. När vi hämtade henne på flygplatsen i Bergen såg hon helt lugn och glad ut. Härligt att resan gick bra! När det var dags att flyga hem bestämde jag mig för att låta Squid åka bil med Thomas hem, inte så mycket för hennes skull som för att det var väldigt skönt för mig att kunna gå direkt till gaten och slappna av.

Själva tränarutbildningen gick fint och temat var signalkontroll. Squid var med mest hela tiden, hon är duktig på att ligga och slappna av när vi har teorigenomgångar och på att ligga i sin bur med öppen dörr när andra tränar. I onsdags fyllde hon 4 månader! Jag är imponerad av hur enkel hon är att ha med för sin unga ålder. Jag har aldrig tidigare haft en så ung hund som klarar sig så bra under en hel kurshelg. Hon har fått träna och visa en del också, men mest bara varit med. Bo på hotell var också en ny upplevelse som hon klarade bra. När vi kom till rumet stod där en biabädd och två skålar. Squid tog biabädden medan Pax vräkte sig i sängen 🙂 Jag har filmat lite i Bergen och nu är kameran (med tillhörande husse och hundar) hemma i Son igen, så jag tänkte filma lite andra grejer och sedan lägga ut en liten film på sötnosen. Hoppas också på att kunna klippa ihop en liten film på Pax som gör söta tricks.

2 svar på ”Berest 4-månadersvalp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.