Dubbelbox på kurs

I onsdags startade vi som sagt handlingskurs i agility. Jag lovade deltagarna att fixa skisser på de kombinationer vi körde och nu har jag gjort det. Tänkte att jag lika gärna kan lägga ut dem här också om någon annan skulle vara intresserad:


Klassikern: Framförbyte 4-5, framförbyte 6-7


Diagonala framförbyten: fb 3-4, fb 5-6.


Lead out pivot vid 3, framförbyte 7-8.


Svåraste: LOP vid 3, framförbyte 5-6

8 svar på ”Dubbelbox på kurs

  1. Jag som inte är helt säker på ”systemet”, varför INTE ett FB mellan 7-8 på sista övningen?
    Försöker bara förstå, så tacksam för svar.

  2. Åsa: Det är helt ”lagligt” med ett framförbyte mellan 7-8, jag har bara svårt att se vad man vinner på det när banan tar slut vid hinder nummer 8. Det räcker ju att bara springa med hunden på vänster sida.

  3. Tack för svaret, jag kände väl att man kanske gjorde det för arr styra upp hunden, men är hunden bättre grundarbetade än mina så behövs det antagligen inte… 😉 *hihi*

  4. Pingback: Dubbelboxen! | sufiaochhundarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.