Wilco 6 månader

Idag fyller söta, fina Wilco 6 månader. Tiden går väldigt snabbt och vi har haft en väldigt intensiv sommar. Det känns som att jag inte alls har fått tränat valp så mycket som jag skulle vilja, men vi har ju gott om tid på oss. Wilco är en väldigt okomplicerad och snäll valp. Enda problemet har varit hans tjuvvallande på fåren här hemma. Han sover och tar det lugnt mycket, något jag tycker är väldigt bra när man är valp. Få saker verkar hetsa upp honom och han är cool i nya situationer. I sommar har han varit med och bott i bilen under Slottshoppet (inga problem att vara helt avslappnad runt agilitybanorna, yes!), varit på kollo hos Minou och hennes bc-pojkar och lärt sig simma medan vi var i Ungern på EO och nu senast åkt färja till Finland och varit demohund på kurs. När vi inte gör något lägger han sig snabbt och sover. När vi tränar är han fokuserad och engagerad. Åt det lite lugnare hållet, men jag är inte orolig för farten.

Wilco i FinlandWilco är demohund på kurs i Finland

Nu är vi äntligen hemma efter nästan en månad på resande fot. Det har varit en rolig sommar, men det ska bli väldigt skönt att komma in i ett lite lugnare tempo och få mer tid till att träna hundarna. Wilco och jag satsar på lite agilitygrunder just nu. Dels är jag jättepeppad på agility efter sommarens tävlande, dels startar vi både agility grundkurs online (Idag! Det går fortfarande fint att anmäla sig) och agilitykurs för valpar (kvällskurs här hemma) i dagarna.

Hoppas naturligtvis på att få mer tid att blogga nu när det lugnat ner sig lite! Vad vill du läsa om?

1 svar på ”Wilco 6 månader

  1. Jag skulle vilja läsa lite om bananalys i agility, var man ska göra sina byten, hur man ska tänka. Var det egentligen blir en flick osv.

    Härligt att du får landa å kanske njuta av sommaren också 🙂 Agility peppen är hög här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.