Tränarutbildningar och kurser!

Nästa års tränarutbildningar är nu planerade. Information finns på kurssidorna. Nästa år blir det steg 1 på både helger och vardagar (två olika utbildningar), steg 2 och agilitytränarutbildning. Årets tränarutbildningar har varit väldigt trevliga och vi ser fram emot att få lära känna nya ekipage under nästa år. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till Fanny, med lite information om dig och din hund, erfarenheter, målsättningar och annat som kan hjälpa oss att välja just dig som deltagare. Vi hoppas naturligtvis att alla som vill ska få plats på utbildningarna, men blir det för många anmälda så måste vi välja. Alla kurstillfällen på tränarutbildningarna hålls hos oss i Fjugesta, utanför Örebro. Det finns gott om boendemöjligheter i närheten och det går också att sätta upp husvagn eller tält på vår gård.

Vi har också planerat in några helgkurser. 7-8 november är det grundkurs, 28-29 november är det tävlingslydnadskurs och 16-17 januari är det agility foundations (det står fel datum på hemsidan, men det är alltså januaridatumet som gäller). Alla kurserna går inomhus i ridhus. Anmälan sker via formulär på hemsidan.

Nu längtar jag tills vi får bredband, tv och fast telefon hemma! Då blir det lättare att uppdatera hemsidan och det kommer kanske lite filmer också.

1 svar på ”Tränarutbildningar och kurser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.