Squid 6 dagar

Som många av er redan vet är det snart dags med tillökning. En fluffig border collie ska få flytta hem till oss. Självklart kommer jag inte kunna hålla mig ifrån agility, lydnad m.m, men största anledningen att det blir valp från just den här kombinationen är att jag hoppas på en talangfull, cool och öppen vallhund att tävla med. Mamma heter Emenems Fly och pappa heter Llanfarian Jim.

Hanen omgiven av två av tikarna

Blir det tik nummer 1?

Eller tik 2?

Eller är det kanske tik 3 som är klokast?

Hela gänget, med tik 2 överst.

24 svar på ”Squid 6 dagar

 1. Äntligen bilder på valparna! Såg ju ut att bli fina tanfärger och inte allt för mycket bläsar! Jag tror sneda teckningar och halvvita nosar är ett vinnande koncept (se vilken gemensam nämnare det finns för Tweed, Fonz & Keep ! ;))så jag tror på nr 1 än så länge.

 2. Jag ser fram emot att läsa om er vallträning!

  Den ligger utanför mina förmågor som hundtränare just nu, och att någon som är så duktig som du på klickerträning börjar träna vallning öppnar verkligen dörrar för oss som inte är fullt så skickliga. 😉 Det här ska bli enormt spännande att följa!

 3. 1:an= hjärtformad näsa,
  2:an= snygga små utstående öron,
  3:an = den snyggaste teckningen….
  Summa: ta en av varje!

  Ps hanar är ju lite mer korkade men ganska roliga dom oxå…. varför välja?…. lycka till! 🙂

 4. Endelig en BC med hår! 🙂 Og for en herlig kombinasjon! Det kommer til å bli ulidelig spennende å følge dere, jeg håper på å lære masse om gjeting ”positive style” fremover, samt kanskje se dere i agiltyringen om et par små år…? 😉 Lykke til med å velge mellom skjønnhetene! Klem fra nord.

 5. Tackar för de goa valpbilderna!!! Även jag är en lycklig blivande ägare till en av dessa sötnosar,eller som någon sa ”marsvin”……

 6. Såå söta dom är. Jag röstar på tik nr 1. Vad roligt att läsa att du ska valla med den. Jag får förhoppningsvis hem en WK-valp i jul och kommer söka efter vallhundsfolk med klickertänk så jag slipper lära upp mig (och hunden) enligt det ”gamla vanliga” sättet. Jättespännande, ser fram emot att följa utvecklingen på bloggen och kanske en vallhundskurs så småningom? Eller en disskussions/workshophelg för operant vallutbildning? Har du någon förebild/lärare inom vallningen, är du självlärd eller kommer du bli självlärd? (Svara gärna på mail eller på min hemsida om du vill, eller här. Blev nyfiken!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.