Snöbus

Solsken och snö är en klockren kombination om man vill ta bilder på hundarna. Tyvärr känns det som att min gamla Nikon D50 har tappat lite skärpa och snabbhet. Några bilder blev i alla fall okej när vi tog med oss fyra hundar ut på ängen och lekte lite.

Innan snöbuset tränade vi en timma i ridhuset. Det gick bra trots -10. I helgen hade vi tävlingslydnadskurs i ridhuset och det var kallt. Som tur var hade vi ett kanongäng som klarade av att träna bra och hålla entusiasmen uppe trots kylan. Vi passade också på att värma oss vid brasan hemma på lunchen och under teoripassen. Jag blir bara mer och mer sugen på lydnaden och Squid fick faktiskt träna rutan både på kursen och under träningspasset idag. Det har hon inte gjort sedan förra vintern och hon började med att fundera på om inte konerna var någon slags slalom, men kom snabbt på vad det handlade om.

9 svar på ”Snöbus

  1. Åhh vilka härliga bilder. Hon är så himla fin Squid tycker jag 🙂
    Kul att du kommit igång med lydnaden, här finns fortfarande inspirationen efter valplägret kvar så vi ”tränar” också en hel del fast mest inne just nu…. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.