Snart på väg hem

Dags att packa och åka hem från Edmonton för den här gången. Jag har haft två dagar med lydnadsträning, en valpdag och en dag med agilityhandling. Folk verkar jättenöjda och jag har haft det trevligt. Tyvärr har jag blivit förkyld och har ont i halsen (dessutom fick jag ont i halsen av att prata så mycket de första dagarna, det är tydligt att engelskan anstränger andra delar av rösten än vad jag är van vid). Det blir kanske jobbigt att flyga hem ikväll. Jag hoppas att planet inte är helt fullt, men det är nog att hoppas på förmycket. Jag har i alla fall fått mina iced cappucinos, chili ost och annat gott som man saknar hemma. Däremot var det lätt surrealistiskt när de började spela Basshunder på radion :S

Jag saknar hundarna och är motiverad att träna när jag kommer hem. Nu kommer vi prioritera agilityn, men jag tänkte också att Shejpa ska få börja träna lite lydnad. Hon hade varit en väldigt häftig lydnadshund. I övrigt tror jag att jag ska prioritera gungbrädan, svängar av balansbommen, hoppteknik, slalom i kombinationer och långhopp.

Det blir mer och mer tydligt att det går osanna rykten om oss, någonting som man nog får räkna med när man är så pass offentliga som vi är. Samtidigt blir det ju inte mer kul för det, speciellt inte när det ibland handlar om rykten som tycks vara uppdiktade med syfte att skada oss och vår verksamhet. Andra tycks mer handla om felaktiga slutsatser. Tänkte bara påminna er om att inte lita på andrahandsinformation och att ni gärna kan maila oss och fråga om ni hör ett konstigt rykte. Det är förmodligen inte sant.

8 svar på ”Snart på väg hem

 1. Se det som så Fanny, du sysselsätter många människor vars liv har lite för lite innehåll helt enkelt! 😉 Hade de inte upplevt er framgång som ett hot, hade de inte pratat.

  Just nu är lille Smuts en bråkstake av rang så jag överväger att skicka honom till Norge, du minns väl ditt gamla erbjudande!? 😉

  Hångelhunden hälsar!

 2. Rykten? Usch, inte kul när det börjar komma sådanna, speciellt inte om det är för avsikt att förstöra och göra skada. :/ Hoppas ni finner ut av det hela och vem det är som sprider dom!

 3. Jeg vet ikke helt hvor jeg har det fra, men kom en gang over et utsagn:
  ”Norge er det eneste land i verden der missunnelsen er sterkere enn seksualdriften.” Tror det kanskje ligger noe i dette.

  Et Kinesisk sitat;
  ”Ekte gull frykter ikke en ildprøve”.
  Dere er ekte, oppriktige og kunnskapsrike i det dere gjør. Står dere ovenfor en prøve er jeg sikker på at dere vil komme ut seirende. Ingen ting er så klossete og støyende som ufine rykter, det gir en sur smak i munnen på de aller fleste!

 4. Välkommen hem Fanny!

  Ryktena säger mer om ryktesspridarna än om er. Jag vet vad jag tycker om dessa ryktesspridare och deras anhängare och i slutändan faller dom på eget grepp, var så säker.
  Tina

 5. Kan ihvertfall si at verken jeg eller Lene har hørt noen rykter, og at hadde vi hørt noe rart, ville vi antagelig ikke trodd på det.
  Vi er veldig fornøyd med de kursene vi har gått hos dere, og kommer stadig tilbake.
  Dere er veldig flinke på noe få andre i Norge kan hjelpe oss agilityklikkere med 🙂
  Stå på!

 6. De jeg har blitt kjennt med i hundemiljøet i Bergen har bare sagt positive ting. Jeg vil at dere skal vite at det også er mange som setter stor pris på dere og ikke minnst all kunnskapen som dere deler med andre. Jeg for min del gleder meg utrolig mye til november når kurset i Bergen starter. Heldigvis har jeg og Billy Boy (kelpievalpen min) fått plass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.