Nya kurser och varor

Under den senaste veckan har det skett flera uppdateringar på hemsidan. Vi har börjat planera höstens kurser och lagt ut det i kursplanen. Kurserna som har blivit utlagda under veckan är:

11 augusti – Tävlingslydnadskurs – 9 gånger på onsdagar
17 augusti – Grundkurs för tävlingshunden – 7 gånger på tisdagar
13-14 november – Agility Foundations – Helgkurs
19-21 november – Valpläger – Tre dagar
27-28 november – Tävlingslydnadskurs – Helgkurs

Det finns också någon plats kvar på kontaktfältskurs på söndag, lydnadsläger 26-29 juli och valpläger 3-5 augusti.
Läs mer på kurssidan.

Välkommen på kurs!

I webshoppen har vi fått in Maria Hagströms nya bok Från valp till stjärna. Jag har läst igenom den och den är verkligen kanonbra. Förmodligen det bästa som har skrivits om grundträning för lydnad och bruks. Vi har också fått in en lite mindre storlek av våra fantastiska silver shade-dukar. Jag vet inte hur vi klarade oss utan dukarna tidigare. De är helt oumbärliga på sommaren och fungerar fantastiskt bra. I övrigt har vi laddat upp med en massa leksaker och annat kul.

3 svar på ”Nya kurser och varor

  1. Kan intyga att silver shade-duken är kanon, den hänger för sovrumsfönstet som är åt söder. Mycket behagligare att sova nu! Hundarna har också tagit del av den när de sovit mitt i solen, med enbart duken som skugga, inget flämtande överhuvudtaget!

  2. Hei!
    Skulle ønske jeg bodde litt nærmere, slik at vi hadde kunne deltatt på kursene dine!!! Skal på sommerkurs i rundering med Morten Egtvedt, det blir bra!

    Arti å følge med i bloggen din!

  3. Bildet på coveret av den Maria Hagstrøm-boken er helt klart grunn nok til å kjøpe den! Noe så utrolig herlig! 😀 Men innholdet er utvilsomt bra også, gleder meg til å lese! Fortsatt god sommer til dere!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.