Nya kurser

 Jag har lagt ut lite nya kurser på sidan. Bland annat en grundkurs och en agilitykurs med start i slutet på juli. Vi har också några få platser kvar på lydnads- och agilityläger i juli och platser kvar på kurserna för Justine Davenport. Fullständig kursplan hittar du här.

Jag sitter på Rygge flygplats och väntar på att Thomas ska ha tid att hämta mig (han borde sluta kurs ungefär nu). Det är en rätt död flygplats och jag börjar bli hungrig. Nina har haft hand om mina hundar i ett par dagar och ryktet säger att det har gått väldigt bra. Jag känner mig inte jättemotiverad för lydnadstränande, men jag får nog ta ett tag med det när jag kommer hem. Dagarna i Bergen har varit trevliga i alla fall. Hade en fin kurs igår, även om jag sitter med en känsla av att jag inte hann med alla så mycket som jag hade velat. Det var varmt och flera av hundarna hade svårt med det också. Idag var vi på hundklubben och tog det lugnt. Jag drillade Ted och Bodil i bakombyten och försökte hjälpa Kerstin med skick till konen. Har bokat in en ny helgkurs i Bergen som jag redan ser fram emot. Alla har lovat att träna burlekar till dess och det hoppas jag att de gör. Det gör det så mycket enklare och roligare att vara instruktör om eleverna har burlekarna på plats och hundarna därmed presterar bättre och orkar mer.

5 svar på ”Nya kurser

  1. Når jeg leste overskriften ”Nye kurser” hoppet jeg i stolen og håpte på grunnkurs i begynnelsen av August.. Jeg får vel bare fortsette å følge med, og krysse fingrene for at det plutselig dukker opp et kurs utpå sen-sommeren, sånn ca. rundt skole start (hint-hint) 😉

  2. Vi håper det kommer nye kurs hele tiden vi da, for her er det ikke bare en halvnaken riesenschnauzerhund med dertil hjerne, det er også en riesenschnauzermor, som trenger mange mange repetisjoner, og som plutselig har rykker tilbake til start igjen… Tar med takk og glede i mot om det skulle komme noe skriftlig på det vi jobber med på grunnkurs:-) (Nina – vi danner studiesirkel/pappvinforum:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.