Mot Västkusten

Näe, jag har inte fått till något vittringsapportering den här veckan heller. Helt otroligt hur man kan missa att göra någonting som går så snabbt och är så enkelt. Fy på mig! Både Thomas och jag är ganska uppslukade av spännande projekt framför varsin dator, men nu är det dags att börja packa inför helgen.

Det är agilitytävlingar i Falkenberg (klass 2-3) och vi ska passa på att hälsa på mina föräldrar som har flyttat till Åsa, mellan Kungsbacka och Varberg. Det ska bli jättespännande att se hur de har fått det. Några hundar får stanna hemma med snälla Rebecca som passar dem i helgen.

Förra torsdagen var det månadstävling i agility på klubben. Epic vann sin klass (agilityklass 1 large) med en felfri runda. Skönt att känna att det går (har tävlat en hel del klass 1 de senaste veckorna och det är alltid något som går fel, oftast en rivning). Shejpa vann sin klass också (agilityklass 2-3 medium) och nollade även den enkla banan. Squid var hemma, det var lite fullt i bilen. Idag var jag på klubben igen och vi tränade på en hoppklass 1-bana. Epic rev ingenting på de rundor vi körde idag och han fick strategisk belöning utplacerad i banan. Däremot gick han lite fel i slutet på slalom, och det är ungefär så det har varit på tävling – när bommarna ligger kvar blir det strul i slalom. Hoppandet känns som att det är på väg åt rätt håll, nu får jag börja träna mer slalom. Slalom har vi verkligen tränat allt för lite. Epic lärde sig så snabbt att jag liksom bockade av det och jobbade mycket mer på annat. Jag borde ha underhållt det bättre. Mycket att träna med Epic under sommaren med andra ord. Men nu i helgen får han stanna hemma, det är som sagt bara klass 2 och 3 i Falkenberg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.