Mot Malmö!

I helgen har vi haft tränarutbildning i snön. Det har varit kallt, men soligt och fint. I lördags hade vi två föredrag, ett om näringslära för hund och ett om tävlingspsykologi, så jag och Thomas kunde bara slappna av och lyssna. Eva Marie, som pratade om tävlingspsykologi, var duktig och vi fick många tankeställare och mycket inspiration. Jag kanske skriver mer om det någon annan dag. Ikväll har jag kört till Göteborg och ligger nu i sängen hemma hos mina föräldrar. Jag mellanlandar här, för imorgon ska jag vidare till Malmö och kurs för Greg Derret. Jag har verkligen längtat efter den här kursen och jag tror att det blir jättekul. Jag har med alla tre hundarna och hoppas att jag får möjlighet att rapportera under kursens gång.

Här är några bilder på Squid från igår. Idag blev hon 12 veckor! Hon har förresten varit jätteduktig idag och legat lugnt i öppen bur medan vi har hållt kurs och hundar har tränat och lekt runt henne.

8 svar på ”Mot Malmö!

 1. Ser veldig frem til å lese om dine erfaringer med Greg! Skal bli kult å se hva han har å fortelle i Malmö. Hilsen en som ikke hadde råd til kurs i år… 🙁

 2. Jo tack ! Vi kom hem helt ok. Tack för dessa 2 härliga år, så nu synes vi i vimlet och på kurser i framtiden!
  (6650:-)Hemligt medd….

 3. Härliga bus-bilder i snön på lilla Squid:)! Haha börjar öronen leva sitt eget liv;).

  Kusiner är på G. Fay (moster till Squid för er som inte vet) är på G att valpa, EmenEms M-kull ser snart världens ljus. Jag längtar!!!

  Vi vill ha Gregg-tränings-rapporter
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.