Missa inte shapingkursen!

3 april startar vi alltså ny shapingkurs online. Kursen är baserad på vår shapingbok och du väljer fritt vad du vill jobba med, även om vi ger förslag till varje lektion. Kursen passar både nybörjare och avancerade tränare och hundar – vi hjälper dig på din nivå.

Ord om första omgången av kursen:

Boken är helt fantastiskt välskriven och pedagogisk och shapingkursen var den bästa kursen jag gått någonsin

Åsa Lundberg

Ni ger jättebra återkoppling båda två, det är inspirerande, och era filmer har varit kalasbra. Blir säkert fler sådana kurser igen!

Lena Gunnarsson

Det har varit jättekul att vara observatör på denna kursen och vi har sett & lärt oss massor, av alla duktiga hundar ÄR Verkligen glatt imponerad av er online kurs Sååå kul och givande, visste ju inte alls vad jag gav mej in i Boken är noga läst från pärm till pärm och poletten har ramlat ner förståelsen för shaping har infunnit sig å va kul de blir då.

Madelaine Eriksson

Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg har lært super meget og er glad for at kunne fortsætte på grundkursus.

Mette Hein

Jeg har deltatt på flere online kurs og dette har desidert vært det beste så langt. Jeg tror det at vi hadde boka til å støtte oss på er en av årsakene. En annen årsak, syns jeg, til at det ble så bra for min del, er at det ble lagt opp til diskusjon og at vi skulle ”tenke selv” på generell trening og ikke bare på spesifikke øvelser.

Monica Hauan

Läs mer och anmäl dig här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.