Lite inomhuslekar

När det ligger en massa på snö på appellplanen får man träna mer inomhus (fast jag har faktiskt skottat runt min kontaktfältsträningstrappa och kört lite nose touches med Shejpa idag). Här kommer lite klipp från morgonen, med några tricks vi jobbar på just nu.

12 svar på ”Lite inomhuslekar

 1. Suck, vi skulle behöva gå en trickskurs för jag får ingen ordning o struktur på min träning nuförtiden… Det blir lixom inget av nåt alls!

  Sitta vackert klarar Lovis inte alls men det beror nog på hennes taskiga muskler. Vi tränar…

 2. vad spökig Pi såg ut mot den vita dörren, bara ett gäng sprattlande prickar ju! 😀
  De är helt underbara jyckarna och jag tycker Pavlov är duktig där i bakgrunden ”men jag då?” 😉
  Vilka otroliga muskler de måste ha!

 3. Mycket imponerande må jag säga! Hur gör du när du börjar lära dem att stå på ”händerna”?

  Missy var riktigt söt när hon la sig på rygg med!

 4. Tänkte detsamma om Pi, tur att hon har svarta fläckar så man ser henne. 😀
  Hur kommer du på alla tricks?? Jag är alldeles för insnöad på lydnaden.

 5. Å jag blir helt kär när jag ser Pi. Stå på händer är Jessis favorittrix och ibland kommer det fram lite oväntat. När jag tränade rutan härom sistens och skickade henne till första konan bromsade hon innan,vände sig om och backade upp med båda bakbenen på en hög korna Gulle.Det får mig att inse vikten av att sätta kommandon på saker och ting hi,hi

 6. jättekul att se:D har sett massa ”trixböcker” som har kommit ut nyligt men ingen verkar särskilt bra. om du skulle ge ut (*hoppas*)en skulle jag köpa direkt, bara så du vet:P

 7. Säger som flera andra – hur gör du när du lär dem stå på framtassarna sådär med bakbenen upp mot väggen? Och den där puffen som de balanserar på – var kan man få tag på en sån? Önskar också att du gjorde en DVD med trix som jag skulle köpa direkt.

  Hur lyckas du träna flera hundar samtidigt utan att alla lägger sig i? Jag tänkte köpa en sån där elektronisk klicker som man kan ha olika ljud på, är det bra tror du?

  Hälsn
  Cathy och två trixiga BC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.