Laura Derrett

Nu är det nästan klart 🙂 Laura Derrett kommer till oss för att hålla agilitykurser i sommar. Vi är jätteglada för att hon vill komma till Norge och ser verkligen fram emot kursen. Laura är en av få personer i världen som skulle få komma till mig och hålla handlingskurs. Förrutom att hon är fantastiskt duktig på handlingssystemet är hon också väldigt trevlig och pedagogisk. Jag träffade henne i Kanada i somrar och blev väldigt förtjust i henne som person och lärare. De här kurserna passar för dig som verkligen vill lära dig Greg Derretts handlingssystem och förstå det i grunden (och kanske träffa träningskompisar med samma målsättning att träna ihop med i framtiden).

Det dröjer nog några dagar innan vi kan lansera exakt kursplan och priser, men boka redan nu in datumen 11-14 augusti. Det blir förmodligen en nybörjarkurs (dubbelbox + lite serpentiner och threadles) och en fortsättningskurs (där vi prioriterar de som har gått handlingskurs för Greg, Susan eller Laura tidigare och har handlat enligt systemet ett tag, men också kan ta in intresserade som går nybörjarkursen i mån av plats). Jag hoppas på att kunna ge precis info om kurserna och öppna anmälan snart.

Det här innebär att vi får ändra juliträffen för de som ska gå steg 2 på tränarutbildningen. Nya datum blir 14-17 juli. Hoppas att det inte ställer till det för någon. I övrigt så har jag ändrat lite på datumen på båda tränarutbildningarna, det beror på att jag helt enkelt hade skrivit fel tidigare. Jag hade skrivit fredag-lördag på några helger, men det ska alltså vara lördag-söndag.

5 svar på ”Laura Derrett

  1. Oi, oi! Laura Derret til Norge? Det er jeg nødt til å få med meg! Dagene er kysset av i kalenderen allerede. Venter spent på informasjon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.