Inlärning av frisignal – film från Finnmark

Jag sitter på flygplatsen i Kirkenes. Hade kurs för Siw och Monica igår och är nu påväg mot Göteborg. Det är rätt exotiskt här uppe, sist såg jag ett fantastiskt norrsken och igår åt jag björn för första gången 😀 På flyget passar jag på att skriva artiklar, eftersom det inte finns något annat (läs: internet) som stör. Just nu håller jag på med en artikel om frisignal, och passade på att låna en ung och entusiastisk vizsla för att visa inlärning av frisignal på film. För att kunna lära sig frisignal måste hunden också kunna hålla positionen, så det blir ju mycket av det på filmen också.

I övrigt har vi födelsedagsbarn idag också. Shejpa fyller två år! Grattis!

24 svar på ”Inlärning av frisignal – film från Finnmark

 1. Grattis vackraste Shejpa!
  Söt hund på filmen och bra träning! Vi är på god väg med frisignalen här, det är skoj!

 2. Grattis Shejpa och Twiggy!

  Tack för filmen, nu börjar även jag begripa det där me frisignal, jag har tränat det helt fel. Ser fram mycket emot artikeln, kommer den i Canis?
  Tina

 3. Du kan konsten att vara punktlig du! Dagen jag hade köpt en balansgrejj från IKEA hade du just lagt upp filmen med innomhuslekar. Idag kände jag att jag inte vet hur jag ska komma vidare i fri-kommandot och vips så finns en film uppe!
  Tack!

 4. Vilken härligt illustrerande film med härlig hund! Och vad tydligt det blir. Du är så duktig och snabb att ta rätt beslut.

  Grattis Shejpa också! 🙂

 5. Grattis vackra Shejpa!!! Jag kan inte förstå att det redan har gått två år…helt galet!

  Kanonbra film, och vilken härlig hund!!!

 6. Nu är jag med på banan igen. Det är kanske nått man kan köra med en nyopad hund. Nu fattar jag omvänt lockande bättre också. 😀
  Fanny du är bara bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.