I mina rabatter

Veckan innan SM är ganska lugn här hemma. Att träna eller inte träna är den ständiga frågan. Shejpa är inte i toppform under löpet, varken mentalt eller fysiskt, men samtidigt vill man ju träna på det där som man vet att man borde jobba på… Det är inte enkelt. Ikväll tar vi nog en sväng till klubben och kör någonting jättekort, jätteenkelt och motiverande. Viktigast är nog att få upp slalomsuget, för slalom är alltid det första som faller ihop om hon inte är i form. Vi har en praktikant som heter Johanna här i några veckor, och jag har bestämt mig för att satsa på att jobba på Squids gungbräda medan hon är här. För vissa övningar är det en fördel om man är två.

Nu tänkte jag göra någonting väldigt okaraktäristiskt och visa lite bilder på trädgården. En väldigt spännande sak med första våren och sommaren i ett nytt hus, är att se vad som dyker upp i trädgården. Och oj, vad det växer här! Jag kan absolut ingenting om trädgårdsskötsel, och vi har inte gjort någonting med rabatterna heller. Förmodligen har jag fotograferat en massa ogräs, men gud vad härligt det ser ut här. Bilderna gör det inte riktigt rättvisa:

6 svar på ”I mina rabatter

  1. Härliga rabatter ser det ut att vara!

    Jag kan bidra med allium (lila bollarna), nejlikrot (orange/röda, tredje bilden) samt att jag tycker mig skymta en iris (blålila) på sista bilden. 🙂

  2. Engelsk vallmo om man ska vara petig ;). Se till att de får lite gödsel nu inna nmidsommar så kommer de fortsätta vara vackra utan allt för mycket arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.