Höstläsning i webshoppen

Nu har vi två nya varor i webshoppen för dig som är sugen på inspiration och höstläsning. Dels finns äntligen Hundtränaren att beställa för dig som bor i Norge. Hundtränaren innehåller 12 kapitel – ett för varje månad under 2009. Varje kapitel är skrivet av en duktig klickertränare och innehållet är riktigt spännande. För varje månad finns det också en dagboksdel, så boken fungerar som en kalender där du kan planera nästa år och skriva om din träning.

Jag och Thomas har författat ett kapitel om självkontroll. Andra författare är bland andra Eva Bodfält, Maria Hagström, Maria Yttermyr, Marie Fogelqvist, Emelie Johnson-Vegh och Eva Bertilsson. Om du är svensk kan du köpa boken genom skaparen Lina via länken ovan. Om du bor i Norge kan du köpa den genom oss här.

Den andra nyheten är Susan Garretts foundationhäfte. Det här häftet tycker vi är det bästa du kan läsa av Susan Garrett. Det innehåller enormt mycket information om den grundläggande agilityträningen och om hundträning generellt. Även om du inte håller på med agility kan du få många goda tips. Här kommer ett axplock av innehållet i häftet på 112 sidor:

– Reward Guidelines
– Clicker Training Development
– Planning Your Shaping
– Training Built Upon Success
– Crate Games
– The Verbal Release
– Driven Restrained Recalls
– ItsYerChoice
– Early Puppy Training
– Transferring Value
– Baby Steps: Jump Foundation
– Updated 2×2 Weaving
– Contact Training Summarized
– Say Yes to Contact Success
– Success With One Jump Skills
– Lurers Anonymous
– Rewarding or Food Luring
– 12 Quick Fix Myths about Motivation
– Motivational Games/Motivational Tools
– How To Make Your Dog Run Fast Parts 1-5
– But It’s Not a Border Collie
– Record Keeping for Shaping
– Record Keeping for Agility
– Front Cross Success
– Handling Tips
– Greg Derrett’s System of Handling
– Executing Arm Changes
– Understadning the Dog’s Path
– Training Reminders to Live By

Som du ser är det här häftet nästan allt du behöver för att få en motiverad, snabb och shapingklok hund. Dessutom innehåller den massor av information om slalominlärning, kontaktfält och handling.

Just nu ligger också två lådor med nya leksaker från Kanada i vår hall. Tyvärr får vi inte öppna dem ännu för tullen (Är inte det konstigt? Att man får hem lådor med grejer som man inte får öppna?), men när vi gör det (förmodligen i början på nästa vecka, eftersom vi är i Bergen onsdag och torsdag och sedan åker till Sörmland fredag-söndag) så kommer det massor med nya leksaker i webshoppen, bland annat våra enormt populära fårskinnsleksaker och nya Bottle Crunchers.

2 svar på ”Höstläsning i webshoppen

  1. Ååh, med tanke på att jag tycker att Shaping Success är en av de bästa hundböckerna jag läst så antar jag att hennes häfte skulle vara precis i min smak. Gah – ibland är det sjukt frustrerande att vara fattig student..
    En liten fundering bara, borde inte ni sälja klickers med logga på? En sådan skulle jag vilja ha iaf 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.