Helgkurs i Växjö

Foten känns lite bättre efter en dag i soffan med is, värktabletter och bandage. Husse har tagit hand om hundarna, men jag har tränat lite kroppskontroll med Missy och Pi i köket. De är så söta! Mitt största problem är att de gör så många coola och söta saker hela tiden att jag måsta välja bort massor som jag gillar för att vi egentligen tränar på något annat. Dagens tips är i alla fall att häftiga framtassrörelser (se bloggen från igår tex.) bäst lärs in liggandes på sidan eller på rygg, i alla fall med mina hundar.

Så till rubriken. Vi håller tävlingslydnadskurs i Växjö 4-6 april och det finns några platser kvar med hund. Kolla in på http://www.vaxjobk.se och anmäl er till Anna Lindal på aljmk01@student.vxu.se snarast!

Glöm inte heller bort våran tävlingslydnadskurs och agilitykurs (två grupper) i Göteborg den 29-30 mars. Mer info om de kurserna finns på vår kurssida (länk ovan).

2 svar på ”Helgkurs i Växjö

  1. Ja, Fanny som jag har längtat att få kurs för dig och på hemmaplan dessutom och när det äntligen kan bli verklighet så har jag ingen barnvakt. Är det lagen om alltings jävlighet eller. *Går och gråter lite*
    Hoppas foten blir bra snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.