Grundkurs Online 2013

Vi startar en ny grundkurs online den 30 januari. Grundkursen passar för alla som vill lära sig mer om vårt sätt att träna, valpar och vuxna, nybörjare och erfarna. Du behöver inte ha några förkunskaper, vi lägger upp träningen på din nivå och ger alla deltagare personlig feedback.

Onlinekurs har många fördelar. Du kan läsa, se på filmer och ta till dig informationen i lugn och ro. Om du undrar över något är det bara att ställa en fråga. Vi svarar så fort vi kan. Du kan träna när du har tid och inspiration och du behöver inte åka hemifrån för att göra det. Du väljer själv vilka träningspass du vill utvärdera själv och vilka du vill att vi ska titta på.

Läs mer om vad som ingår i kursen och anmäl dig här

8 svar på ”Grundkurs Online 2013

 1. Hej!

  Har sett på er engelska sida att ni ska ha ”Field trial foundations” och ”Retrieving workshop”. Tror ni att ni kommer att ha dessa onlinekurser även på svenska under året?

  GOD JUL!
  Sara

  • Hej Sara! Det är svårt att svara på, mycket beror på efterfrågan och hur mycket tid vi känner att vi har. Vill du vara säker på att vara med tycker jag att du ska anmäla dig till den engelska. Det är dessutom fantastiskt roligt att träffa och lära av folk från hela världen med samma intresse.

   God Jul!

  • Hei Emma!

   Grundkursen handler ikke om momenttrening til noen spesifikk klasse, men om nyttige grunder og delmoment som gjør senere momenttrening mye lettere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.