Grundkurs online

Nu startar vi 2020-års svenska grundkurs online. Tidigare omgångar har visat sig vara väldigt lyckade och vi upplever att online-coachningen ger många fördelar för deltagarna.

Varannan vecka presenteras en ny lektion på ett specifikt tema. Alla lektioner innehåller både text och video. Deltagare med hund filmar sin träning på de läxor som delas ut. Filmen läggs ut på YouTube och delas i lektionens kommentarsfält. Filmerna kommenteras naturligtvis av oss. Observatörer och deltagare får ställa obegränsat med frågor på temat och alla kan ta del av filmer och diskussioner. Du loggar in när du själv har tid och behöver inte vara på plats vid datorn vid någon speciell tid. Teman under den här kursen är:

 • Lek! Hur du får din hund att kampa med dig och hur du kan använda leken för att lära viktiga färdigheter för framtida träning.
 • Självkontroll. Hur du kan använda belöningar för ökad kontroll och tydlighet i både vardag och träning.
 • Shaping. Kom igång med shaping, eller få hjälp med mer avancerade färdigheter. Hur du planerar, genomför och utvärderar dina träningspass och får shaping att bli roligt.
 • Fotgående. Hur du får din hund att gå fot med fokus, precision, attityd och uthållighet. Jättebra för alla hundar, även om du inte planerar en lydnadskarriär, eftersom det lär hunden många viktiga färdigheter.
 • Stå, sitt och ligg. Lär bland annat hur du lär din hund ”hoppstå”, hur du får snabba och precisa beteenden, generalisering och en hund som håller positionen oavsett vad som händer. Också jättebra för alla hundar, inte bara lydnadshundar.
 • Apportering. Bygg vidare på leken vi jobbade med i lektion ett och lär hunden en snabb, precis apportering där hunden aldrig tuggar. Vår metod för apportinlärning är annorlunda, rolig och vädigt effektiv.
 • Signalkontroll. Hur du lägger på signal på beteenden, lär hunden att vänta på kommando och att skilja mellan olika kommandon. Ett måste för alla klickertränare.

Du kan starta när du vill under 2020 och kursen pågår under 14 veckor.

Pris:
Enbart observatörsplatser kvar. 1000 SEK för observatör.

Anmäl dig här:

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande