Foresta di Mercadante

Så glad att vi idag tog bilen till skogen för en promenad. Den överträffade alla förväntningar! Foresta di Mercadante är en skog som planterats på en kulle för att förhindra översvämmningar i Bari. Det är också ett vackert naturreservat där man har lagt energi på fina stigar och många skyltar. Ännu bättre var att det kändes som att vi var ensamma där. Vi promenerade i en dryg timma och träffade bara en cyklist och en förvirrad pointer utan ägare.

Tanken var att ge hundarna en vilodag idag. Det är lätt att träna för mycket när man har agilitybanan runt hörnet, men mina hundar är inte i form för att hoppa, springa och ta i varje dag. Därför blev det idag mjuk trav i skogen som återhämtning.

20140207-183831.jpg

20140207-183735.jpg20140207-183717.jpgOch lite balansövningar 🙂

Squid fick träna lydnad på eftermiddagen. Vi gjorde en bonusfilm till vår fotgåendekurs online, där vi visar hur man kan jobba med följsamhetsövningar för att hålla en konstant huvudposition i vändningar. Du kan fortfarande hoppa på fotgåendekursen om du vill, vi har bara hållt på i några dagar. Nyttig träning för henne! Ännu nyttigare var det när Squid upptäckte höns både på andra sidan staketet och sedan inne i vår träningshage. Det var en svår störning till en början!

20140207-183801.jpgI natt föddes äntligen de efterlängtade valparna efter Tyra och Epic. Det blev sju stycken, men tyvärr bara hanar. Jag har varit väldigt inställd på en tikvalp, så det här känns lite tråkigt och jobbigt. Ge mig många bra argument för hanar är ni snälla!

Tyra med valpar

6 svar på ”Foresta di Mercadante

  1. Klart du ska ha hanhund! Man slipper löpet och skendräktighet och de hormonella rubbningar det kan innebära (läs PMS 😉 ).
    De är trogna, kärleksfulla och alldeles, alldeles underbara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.