Stad, strand, berg…

I morse åkte jag till Monopoli för att miljöträna hundarna och titta på tunnelcup-tävling. Efter en snabb runda med hundarna runt tävlingsplatsen satte vi oss i bilen igen och drog igång iPaden – agilitytävling i all ära, men det slår inte längdåkning på OS! Det blev ju dessutom ett riktigt spännande lopp med bästa möjliga utfall. Min favorit Dario Cologna är tillbaka efter skada och tar guld! Markus Hellner tar silver! Och Northug kommer efter alla svenskar 😀

OS-tittSedan ägnade jag några timmar åt att träna hundarna i närheten av agilitybanan. De var så duktiga! Squid verkligen uppskattar att få uppgifter när det är mycket hundar runt omkring. Jag tror att hon tycker att det är tryggt och skönt att ha något att fokusera på istället för att behöva förhålla sig till alla de andra hundarna. Och jag lyckades få till riktigt lugnt och fint fotgående trots att det var agilitytävling precis bredvid. Det hade jag aldrig trott! Jag önskar att jag hade haft möjlighet att filma lite av träningen. Epic var också jätteduktig och fokuserad på de uppgifter jag gav honom. Vi hade så kul.

TunnelcupNär vi kände oss klara med träning i tävlingsmiljö efter några rundor per hund, åkte vi söder ut och ut till havet. Vi hittade en fantastisk strand som var helt öde, där hundarna kunde få springa och leka hur mycket de ville. Underbart!

20140209-190926.jpg 20140209-190958.jpgEfteråt tog jag mig upp i bergen och tittade på utsikten, men hittade inget bra ställe att gå med hundarna på. Åt middag på en jättetrevlig restaurang vid havet och hittade till slut ytterligare en strand, där vi lekte i solnedgången. Perfekt dag!

20140209-191057.jpg 20140209-191033.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.