Förberedelser inför KM

Jag och Missy är anmälda till KM i lydnad på GMBK som går om en vecka (det är väl heeelt normalt att köra 50 mil en onsdagskväll för att försvara sin titel?) så vi borde ligga i hårdträning. Igår blev det ett rejält pass. Momenten på KM är från klass I och II, så det blir lite uppfräschning av hopp-sitt-hopp, stå och ligg under marsch, inkallning med stå etc. Det mesta funkade bra när jag körde igenom det igår. Inkallning med stå måste jag dock ta tag i ordentligt. Platsliggning får vi köra en del och sedan ska vi tävlingsträna! I helgen ska vi på kurs för Maria Hagström, tror att jag ska prioritera tävlingsträning då. När vi tränade igår körde jag en del fritt följ med avståndsbelöning. Det var ett tag sedan och det fungerade inte klockrent (i alla fall inte när avståndsbelöningen var en boll). Det tror jag är nyttigt att få ordning på, så det ska vi också prioritera!

Idag har jag inte hunnit träna Missy alls 🙁 Vi åkte iväg med fågelhundarna imorse och tränade på fasan ute i Trögstad. De var kanonduktiga alla tre, även om det bara var Shejpa som hittade fågel. Sedan var vi på möte och kom hem lagom till kurserna… Imorgon lovar jag att träna mer lydnad med Missy. Får ju se till att försvara KM-titeln på allvar nästa onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.