Film på Pi, 7 mån

Filmade lite lydnadsträning med Pi idag. Vi har inte kommit så långt, men nu ska vi ta tag i träningen ordentligt (förrutom att det snart går bort över två veckor pga. min resa…). Vi jobbar mot tävlingsdebut i vår.

14 svar på ”Film på Pi, 7 mån

 1. Inte kommit så långt…
  Ser fantastiskt ut och jag undrar om folk fattar vilken prestation det är att få en setter så fokuserad på lydnadsträning. Underbart att se.
  Tina

 2. tevlingsdebut i hva?? (Kjempe nyskjerrig!!) Her ser hun jo ut som en ordentlig lydighetshund, hadde vært SÅÅÅ artig om du startet lydighet med henne!
  Mvh Nina

 3. Hänger på belöningssnacket…. Intressant att se skillnaden på hur du belönar Missy och Pi. Jag har ju en bc själv och har svårt att hålla händerna borta från henne när det ska belönas eller under arbete i stort. Hon gillar INTE att bli kladdad på. Hon vill kampa, eventuellt ha godis. Stor skillnad mot min förra kelgris och svårt att lära om. Något du känner igen? (Dom har samma pappa, våra bc-brudar, förresten.)

  Den här filmen skulle användas som exemplel på individanpasasde belöningar och på hur en hund som UPPSKATTAR sociala belöningar ser ut. 🙂

  Jag är superimponerad av dig och din hundträning. Keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.