Coola Shejpa

Jag och Shejpa har precis kommit hem efter kurs i Bergen i helgen. Vi flög dit i fredags och blev gott mottagna av Bodil med familj. Vi började med en privatlektion på agilitybanan innan vi åkte hem till Bodil och åt middag. Sedan var det grundkurs för tävlingshundar under helgen. Vi hade det jättetrevligt och deltagarna var både duktiga, positiva och trevliga. Shejpa är ett rent nöje att ha med sig på resa. Hon är trygg överallt och slappnar av hur snabbt som helst – oavsett om det är på kurs, på flygplatsen eller i ett nytt hem. Hon är snäll mot alla (idag fick hon hälsa på flera barn på flygplatsen, och barn – det är något alldeles speciellt hälsar hon), men bryr sig inte överdrivet mycket om varken människor eller hundar. Hon går snällt vid min sida och visar upp sin galna sida när vi demonstrerar olika övningar. Jag får nog lära henne lite lydnad också så att jag kan ha med henne på tävlingslydnadskurs i framtiden.

Missy har varit med husse i fjällen igen. Hon har fått sova i sängen, dra husse på skidor ihop med Pavlov och gå promenad i lössnön ihop med Pax. Härligt att hon fick en massa aktivitet och uppmärksamhet trots att jag var borta. Nu ska jag sova så att jag orkar svara på mail, fixa med en spännande resa och träna lite hund imorgon. Hoppas att Gregs nya DVD ligger i brevlådan någon gång under veckan. Jag beställde den innan jul och är väldigt sugen på att se den! Vädret är kasst, snö och regn om vartannat, så det blir kanske inte så mycket utomhusträning i veckan.

2 svar på ”Coola Shejpa

  1. Höhö… Jag skulle nog inte kalla det nose touches dock, det är snarare hårda tryck mot marken. Och vi började träna för typ två veckor sedan, så vi är långt ifrån lika duktiga som dig och Shejpa 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.