Bud 9 veckor

Bud och jag har lekt lite igen – och försökt att blanda in lite godbitar i träningen. Han är så rolig! Massor med åsikter och envishet. Jag älskar de här första passen när man får chansen att visa reglerna för träningen för valpen. Så fort man tar sig igenom det går resten så enkelt.

Det här är klipp från våra två pass i förra veckan. I våra onlinekurser delar jag med mig av mer detaljer från träningen.

På tal om online-kurser så börjar Running Contacts Online imorgon! Där samarbetar Cecilia (jag vet ingen människa som tänker mer på running contacts än henne) och jag om att guida eleverna till snabba, säkra och snygga kontaktfält på balansbom och a-hinder. Inser att jag har mycket att skriva om det här ämnet, så det kommer ett inlägg om det senare!

2 svar på ”Bud 9 veckor

    • Tack! Jag gillar också korthåriga border collies mest. Nu ska jag bara få lite mer tid att träna mina fina korthåriga valpar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.